dimecres, 24 d’abril de 2013

Fi del període de pràctiques


 
Han estat dos mesos (del 28 de gener al 22 de març) els que els i les alumnes del màster de secundària hem estat de pràctiques als instituts de la província de València. Per a tothom ha estat una experiència molt gratificant que ens ha omplit de vivències i ha complit totes les nostres expectatives.

En el meu cas personal ha estat literalment tornar a l’institut ja que he tingut la sort de fer les pràctiques al meu institut: l’IES l’Om de Picassent (a l’Horta Sud) i amb el meu professor de Dibuix Tècnic de 2n de Batxillerat, Ricard Comes.
Les primeres setmanes van ser d’adaptació i estudi dels diferents grups (1r, 2n, 3r, 4t d’ESO i 2n de Batxillerat). Una vegada estudiada la manera d’impartir classe del professor i havent vist les mancances i oportunitats de cada grup vaig passar a la fase d’intervindre en les classes com a professor.

Han estat moltes les anècdotes i experiències que resumiré en noves entrades del blog, explicant per cada nivell el que hem estat fent professor, alumnat i el “profe de pràctiques”.

1 comentari: